Udlejningsservice

Udlejningsservice

Køletrailere, pølsevogne og meget mere…

Silkeborg Slagteren tilbyder en omfattende udlejningsservice med køletrailere, pølsevogne, båndristere og meget mere. Vores køletrailere fås i flere forskellige størrelser, der passer til enhver lejlighed, uanset om det er en stor fest eller en mere intim begivenhed.

Vores udvalg af pølsevogne giver dig mulighed for at servere lækre hotdogs, og du kan personligt spørge dine gæster, om de ønsker dem “med det hele?”.

Ved leje af vores produkter har du fuld fleksibilitet til at bestemme varigheden, uanset om det er kortvarigt eller for en længere periode. Har du spørgsmål eller ønsker at leje et specifikt produkt, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefonnummer 87 88 02 00 eller send en mail til post@silkeborgslagteren.dk. Vi står klar til at imødekomme dine behov og sikre, at din begivenhed bliver en succes med vores pålidelige udlejningsservices.

Køletrailer
Pølserister
Brødrister
Pølsevogn

Har du brug for en pølsemand

Om du har jubilæum, rejsegilde, havefest, vejfest, reception, så vil mad fra en pølsevogn være populært. Specielt når pølserne er fra Kajs pølser – kendt og elsket for den gode smag og høje kvalitet. Pølserne er lokalt produceret i Silkeborg af Silkeborg Slagteren.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom